izmir escort

Kamuda Esnek Çalışma Uygulanmıyor

Yazı Tarihi :21 Kasım 2020
389 Kez Görüntülendi

657 sayılı Devlet Memurları Temel Kanununun 100. maddesine ilave edilen fıkra uyarınca “Bütün memurların gerçekleştirdikleri hizmetlerin niteliklerine göre çalışma saat ve süreleriyle görev yerlerine bağlı olmadan çalışabilmelerinin imkân dâhilinde olduğu” ifadesiyle esnek istanbul escort çalışmanın Cumhurbaşkanlığı tarafından yayınlanan genelge ile kamuda uzaktan ve dönüşümlü çalışma imkanı getirildi.

Cumhurbaşkanlığı genelgesiyle Covid-19 önlemleri kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlara uzaktan, dönüşümlü çalışma gibi esnek çalışma yöntemleri çalıştırılma biçimine bakılmaksızın mersin escort Covid-19 salgınının yayılmasını en aza indirmek amacıyla;

– Hamile olan kadın memurlara
– 10 Yaş ve daha küçük yaşta çocukları olan kadın personellere
– Kronik rahatsızlığı olanlara (E-Nabız sisteminde raporu görünmek kaydıyla)
– Engelli bütün memurlara,
– Süt izni kullanan kadın memurlara,
– 55 yaş üstü memurlara,
– Diğer personelin dönüşümlü (haftalık) olarak çalışması ve dönüşüm sistemi içerisinde planlanması,

YURT – Eğitim Sendikası olarak uzaktan, dönüşümlü ve diğer esnek çalışma yöntemiyle çalışanlar ile idari izinde sayılanlar sorumlu oldukları görevi fiilen yerine getirmiş sayılacak, mali sosyal hak ve yardımlar ile özlük hakları saklı kalması,  Ülkemiz genelinde bütün illerimizi kapsayacak şekilde esnek çalışma modeline göre hazırlanan Genelge Valiliklerce değil Bakanlıklarca veya Cumhurbaşkanlığınca 81 ilde uygulanmasına yönelik eskişehir escort Genelge çıkarılmalı valiliklerin inisiyatifine bırakılmamalıdır.

YURT – Eğitim Sendikası
Yönetim Kurulu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz


Yukarı Çık

By - TFNGL