izmir escort

Başkanımız Hakan ÇELİKSOY’dan 29 Ekim Mesajı

Yazı Tarihi :28 Ekim 2023
35 Kez Görüntülendi

Tarihi zaferlerle dolu Türk Milleti’nin mevcudiyet mücadelesinin bir armağanı olan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yıl dönümünde büyük bir gurur yaşıyoruz.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk,’ün 29 Ekim 1923 günü “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” sözleriyle Cumhuriyet ilan edilmiş, Türk Milleti’nin tarih yolculuğundaki mevcudiyet mücadelesi taçlanmış, uygar hayatın ve barışın güvencesi Cumhuriyet, İstiklâl mücadelemizi zafere ulaştıran birlik ve beraberlik ruhunun en büyük eseri olmuştur.
Bağımsızlık uğruna yıllarca mücadele veren ve tüm imkânsızlıklara rağmen, tarihte bir eşi daha görülmemiş şanlı bir mücadele sonunda kazanılan Cumhuriyet, milletimizin egemenliğine olan en derin tutkusunun ifadesidir. Tarihine, değerlerine ve özgürlüğüne bağlı milletimizin ve özellikle gençlerimizin bu eşsiz mirası en iyi şekilde muhafaza edeceğine olan inancım sonsuzdur. Geçmişe olan vefa borcumuzun ve geleceğe karşı sorumluluğumuzun ne denli büyük olduğunun farkındayız. Bu asırlık değer, birlik ve beraberliğimizin muhafazasıdır.
Bu büyük mirası bizlere bırakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.
Büyük Türk Milleti başta olmak üzere Yurt Sendikaları Konfederasyonu çatısı altında bulunan üyelerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyorum. Cumhuriyetin 100’üncü yılı kutlu olsun.

Hakan ÇELİKSOY
YURT Sendikaları Konfederasyonu ve
YURT Eğitim Sen
Genel Başkanı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz


Yukarı Çık

By - TFNGL